Uncategorized

Library

FANFICTION

> (Super Junior) Lee Donghae & Kim Ryeon >>[I Don’t do That!][When Donghae n Ryeon Talking about baby], [More sweet (special)]

> (Super Junior) Lee Sungmin & Song Ahri >>Sweet Pea

> (BEAST) Son Dongwoon & Yoon Ahra >>I’m Sorry

> (Super Junior) Lee Hyukjae / Eunhyuk & Shin Hyeonmi>>[The Third Opportunity], [My Love is Just for You (NC)]

> (Super Junior) Kim Jongwoon / Yesung & Park Sojin >>Way to Love You

SEQUEL

> Slippery Love >> [1], [2], [3], [4], [5], [6], [7]

> Secret >>[Prolog], [1- Will You Marry Me?], [2- She’s Single now], [3- I Feel], [4- Really.. Married], [5- He’s My Son], [6- The Secret], [7 Finale-Epilog], [Special Post-Special Day]

> Matchmaking >>[Part1], [Part2], [Part3], [Part4]

> First Love >>[Part 1- You’re My First Love], [Part2- Call Me Oppa]

> Prank Anchovy >>(1/2 [Short Story-Special])

> Let’s Get Married (Sequel of I Love You Because An Error) >>[1], [2], [3], [4-END]

> I Love You Because an Error >>[1/2], [2/2-END]

> Hyeon-Hyuk Stories >>[I’m Yours], [The Scandal], [Cracks of My Broken Heart], [Comeback to Me], [Saengil Chukkae, Hyeonmi-ah], [White Days], [Nado Saranghae], [Paranoid], [Uri Leader is Back], [Break]

> Shine Story >>[Weary to love you], [Awkward], [it’s better to be friends], [Love and War], [Loss Control]

> The Taste of Love >>[Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5],

> We Love Him (Sequel of I Don’t do That!) >>Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5 [END], [Back to my arms (side story)], [One Way Love (Side story)]

> Let’s Make a Beautiful Love Story >>[Prolog]

> I Get the Other Man (Sequel of The Third Opportunity) >>[Part 1], [Part 2], [Part 3-END], [Series- Jealous ???]

FYI

>> Happy 30th Birthday, Lee Hyukjae !!

>> Super Junior D&E ‘EunHae’ Growing Pains MV (According to me)

>> Cho Kyuhyun First Mini Album ‘At Gwanghwamun’

>> Evanesce MV ‘Eunhyuk n Female dancer Han Choim’

>> Song list Super Junior This Is Love (repackaged album)

>> [Review] MV Super Junior – This is Love

>> About Us

>> Happy Ied and Happy Leeteuk Comeback

>> Donghae’s Instagram is back

>> In Relationship

>> Eunhyuk and Donghae Instagram Video [EunHae Instavid]

>> About Donghae’s new instagram account

>> Song List Super Junior 7Jib

>> Super Junior-M SWING MV [LINK HQ]

>> Password??

>> The best gift

>> RIDE ME – EUNHAE

>> Share My Favorit Fanfiction

>> Incident Behind WLH

>> Share about your favorite fiction in here !!

Iklan

16 thoughts on “Library

  1. annyeong reader baru_suka sama ff I Love yOu because an error,,
    Keren dan cukup menghibur ff_sequel part 3 ditunggu_dn semoga bisa betah diblog ini,,,:)

    1. welcome in our blog 🙂
      selamat menjelajah, dan jangan lupa untuk menjadi readers yang bertanggung jawab ya 😀
      untuk part 3, sampe sekarang masih dalam proses, doakan cepet selesai ya,

  2. annyeonghaseyo..
    qw readers baru.. aku sedikit bingung dngan tatanan d library d sni.. #garuk”kepala..
    qw baca screat katany it sekuel tp qw bingung it sekuel yg mna…

    1. Hai reader baru 🙂
      Btw, library udah diperbaiki, semoga lebih memudahkan kalo mau baca.
      Secret emang ff sequel, dan mungkin kamu baca di sujuff awalnya, disana emang cuman saya tulis part 1,2,3, dan seterusnya. tapi kalo di blog ini, ff itu setiap part saya kasih judul sendiri, jadi jangan bingung lagi ya 🙂

  3. Haii minn dengan saya lagi ely~ 😇
    setelah perkenalan di introduction para mimin saya ke library buat liat liat. Sungguh minn saya pingin baca ff, tapi sungguh juga saya sungguh bingung dengan susunan ff miminn jadi mana yah yang mau dibaca 😣 alay komentar saya tapi mohon maklum para miminn sekaliann, karna dari jaman batu yang udah lama gak baca ff ya gini deh komentarnya yang sulit dimaafkan. 😢😢😢

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s